15.05.2017, 14:04 UTC
Witam jako wieloletni użytkownik wspaniałego i niezwykle precyzyjnego(
) Logitech Extreme 3d pro, który jest już na wykończeniu szukam czegoś nowego.
Jednoczesne zastanawiam się nad wersją Dual joy vs HOTS i tu jest problem. W planach miałem zakup kompletu Trustmaster Warthog hotas, ale teraz się zastanawiam czy faktyczni jestem wstanie go wykorzystać. Dlatego zastanawiam się czy np nie wybrać właśnie Joya Defender Cobra M5(ciężko dostać ale mam możliwość) i np ch product pro throttle( właściwie dla tego, że jako jedyna przepustnica ma w pełni analogowy joy pod kciukiem).
Czy np T.16000m w lewej i coś dokładniejszego w prawej ???, a i właśnie jak już ktoś korzysta z dual joy czego używacie do przepustnicy ???.
) Logitech Extreme 3d pro, który jest już na wykończeniu szukam czegoś nowego.Jednoczesne zastanawiam się nad wersją Dual joy vs HOTS i tu jest problem. W planach miałem zakup kompletu Trustmaster Warthog hotas, ale teraz się zastanawiam czy faktyczni jestem wstanie go wykorzystać. Dlatego zastanawiam się czy np nie wybrać właśnie Joya Defender Cobra M5(ciężko dostać ale mam możliwość) i np ch product pro throttle( właściwie dla tego, że jako jedyna przepustnica ma w pełni analogowy joy pod kciukiem).
Czy np T.16000m w lewej i coś dokładniejszego w prawej ???, a i właśnie jak już ktoś korzysta z dual joy czego używacie do przepustnicy ???.