12.05.2017, 20:48 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.05.2017, 20:49 UTC przez michup86.)
(12.05.2017, 06:00 UTC)RADKO707 napisał(a):(11.05.2017, 20:57 UTC)michup86 napisał(a): W ED gram od ponad 2 lat ale o Skrzydlatych dowiedzialem sie przypadkiem z sugerowanego artykulu przez google na moim androidzie. Cieszy mnie bardzo, ze taka inicjatywa, ktora odbija sie echem w swiecie ma swoje ognisko i serce wlasnie tutaj. Nawet opis HR 9444 w grze ma wzmianke o Polsce. Ot taki nasz punkt w kosmosie. Gratulacje!
Szkoda tylko, ze nie mialem okazji w tym uczestniczyc co do tej pory dokonaliscie. Od czasu jak sie dowiedzialem o Was ruszylem moim Keelbeck wlasnie na HR 0444 i aktywnie dzialam w tym regionie na rzecz TSH robiac misje i mam nadzieje, ze sie w krotce spotkamy.
Oczywiscie zalozylem sobie tutaj na forum profil, zeby dowiedziec sie, ze w tej chwili nie rekrutujecie
Obierz kurs na HR 8444 stacja Maskelyne Vision bo inaczej do nas nie trafisz. A i jeszcze jedno, uważaj na naszych chłopaków i czytaj co piszą bo czasem brak odpowiedzi może skutkować ostrzałem
A to zwykla literowka byla w systemie jestem od dwoch dni i paru kolegow juz spotkalem. Poki co przedstawiam sie pierwszy ale czesto bez odpowiedzi - to moze powinienem zaczac strzelac pierwszy?

W kazdym razie TWH nie przychylnie by sie temu przygladala gdyby ktos do mnie zaczal strzelac bo figuruje w kolorze zielonym na Waszych radarach