28.04.2017, 12:08 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2017, 12:08 UTC przez Robinus.)
@DYoda - ja mam podobnie, więc odpalam grę "vanilla", gram sobie z przyjemnością a w międzyczasie grzebię po modach, czy przypadkiem coś by się poprawić nie dało. Jak coś przeszkadza to szukam lekarstwa, jak grafikę mam ochotę poprawić - wygrzebuję w googlach odpowiedniego moda. Urozmaica to rozgrywkę i jednocześnie zapobiega zablokowaniu jeszcze przed odpaleniem.
Pamiętam jak zobaczyłem poradnik Mathiasa do zmodowania Wiedźmina - Mathias niesamowita robota przy okazji! Ale jak zobaczyłem ścianę tekstu poczynając od ustawień graficznych po ilość modów, która na starym pendrivie by się nie zmieściła pewnie - odpadłem.
A co do modowania Skyrima - BARDZO WAŻNA RZECZ dla polskiej wersji:
każdy mod ma swój polski odpowiednik lub spolszczenie.
Dlatego taka paczka może na polskiej wersji nie działać prawidłowo.
Jeżeli nie zastosujecie się do tego - błędy są bardzo różne. Mod graficzny potrafi zepsuć nazwy ekwipunku, itp.
Pamiętam jak zobaczyłem poradnik Mathiasa do zmodowania Wiedźmina - Mathias niesamowita robota przy okazji! Ale jak zobaczyłem ścianę tekstu poczynając od ustawień graficznych po ilość modów, która na starym pendrivie by się nie zmieściła pewnie - odpadłem.
A co do modowania Skyrima - BARDZO WAŻNA RZECZ dla polskiej wersji:
każdy mod ma swój polski odpowiednik lub spolszczenie.
Dlatego taka paczka może na polskiej wersji nie działać prawidłowo.
Jeżeli nie zastosujecie się do tego - błędy są bardzo różne. Mod graficzny potrafi zepsuć nazwy ekwipunku, itp.
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u