Protest developerów aplikacji pomocniczych do Elite
(28.04.2017, 09:58 UTC)Baton napisał(a): Co do odświeżania misji przez relogowanie to sam nie wiem, dla mnie to jest zmuszanie Frontiera, żeby wymyślił sposób żeby przykładowy Kyoku się nie relogował osiągając tym jakieś korzyści, ale mnie to mało obchodzi, że on się reloguje, poza tym uważam, że to łebski gość i jak Frontier mu zamknie jedną furtkę to on wymyśli inną, więc może szkoda ich czasu. Bardziej bym rozumiał jakby na to narzekali nasi bigosowcy bo na ich starania to jakoś właśnie wpływa, ale tylko czasem widzę jak o tym wspominają, więc to nie jest dla nich jakiś wielki problem?

Siedzenie w menu i robienie reloga z powodu chęci szybkiej kasy lub rangi lub grindu inżynierskiego to nie jest granie Baton. Ciebie to tez powinno obchodzić, i zapewniam Cie nie po to Frontier projektował rożne misje i duzy swiat aby takim mykiem obchodzić ich pomysł. Moge zrozumiec ze Cibie to nie intersuje na tą chwile bo wielce eksplorujesz majac 3x Elite ale nie zawsze tak bylo i z reka na sercu powiedz czy nie wolabys grac w wieloetapowe misje z kolegami z jakims sensownym wyzwaniem dające progres , kase i fun .
Jesli Frontier rozwiajac lore zamieni kiedys gre w wielki teatr działań wojenych a relogi ciagle beda wplywały na BGS to bedzie to bardzo słabe i bez sensu.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Wiadomości w tym wątku
RE: Protest developerów aplikacji pomocniczych do Elite - przez Rysiek - 27.04.2017, 16:31 UTC
RE: Protest developerów aplikacji pomocniczych do Elite - przez Yata_PL - 28.04.2017, 12:08 UTC