Protest developerów aplikacji pomocniczych do Elite
Wiele osób (takich jak ja) nie czyta ogólnego forum, z uwagi na brak dobrej znajomości języka angielskiego, co gorsza jeśli już coś tam wyczytamy i zdecydujemy się na odpowiedź spędzimy "cały dzień" aby ułożyć jakąś sentencję trzymającą się kupy i poprawności gramatycznej.
Takie osoby nawet nie znają skali problemów z jakimi borykają się inni gracze ponieważ jeśli sami nie doświadczymy problemu nie przeszkadza nam to.
Jeśli o mnie chodzi to ja tylko czytam tu na forum co się dzieje i to w dodatku nie wszystko bo przejrzenie nieprzeczytanych wątków zajmie mi cały wieczór na co nie mam czasu, a w tym czasie wolę sobie polatać i działać zgodnie z salą odpraw. Podejrzewam że takich osób jak ja jest minimum 50% w naszej frakcji albo i więcej, a weźcie pod uwagę całą społeczność Elite gdzie ludzie nie znają dość dobrze angielskiego aby przedstawić swoje NIE. Myślę że ten odsetek wyniesie 90%

Uważam, że Frontier nie robi nic w stosunku do protestów graczy gdyż ma za przeproszeniem w d.... te 10% z których może ze 2% dają jakieś dochody. Zawsze chodzi o pieniądze. Bolesna prawda niestety.
Krutek napisał:

"Bardzo chętnie spotkam się dziób w dziób, z Anakondą, opartą na samych shield boosterach - nie będę musiał przełamywać jej tarczy, ugotuję ją od środka. Najpierw spalą się HS, PD, Chaff, potem zaczną padać bronie, następnie zaczną wariować moduły, kadłub będzie się topił, ale tarcza będzie trzymać. Po jakimś czasie, tarcza padnie, odsłaniając na wpół spalony wrak, którego dobicie będzie czystą sadystyczną przyjemnością  [Obrazek: biggrin.png]"

Wiadomości w tym wątku
RE: Protest developerów aplikacji pomocniczych do Elite - przez Rysiek - 27.04.2017, 16:31 UTC
RE: Protest developerów aplikacji pomocniczych do Elite - przez albert marstalker - 28.04.2017, 05:22 UTC