(27.04.2017, 10:39 UTC)Yata_PL napisał(a): napisałem "pierwsze zdania" , liczba mnoga
trzeba tez zadać sobie pytanie co będzie szybciej , tj leciec do Hipa 14479 ( pod drodze do Palina , 2 skoki ASPem) czy na podany crash site ( o ile działa) - nie bylem , wiec nie wiem jak to daleko. Relogi tez zajma troche czasu (15 min ?) a bez nich, czytając wytyczne dotyczące pojawiania sie USS zajmnie nam zdobywanie tylko 25 min. i o wiele przyjemniej, bo gramy a nie siedziby w menu oraz bez tzw moralniaka za wykorzystanie luki w grze..
Fakt, nie doczytałem

Crash site też jest 2 skoki od Palina, Crash site działa, mogę się założyć o naprawdę dobre piwo
. Relogi zajmą jakieś 10-15 minut, ale zaletą tego jest, że nie mamy elementu losowości i czekania na odpowiednie USS, polowałem na początku w ten sposób i to nie było ani 15 ani 40 minut... zresztą czytając forum frontiera nie tylko ja się znudziłem szukając fragmentów w ten sposób.Owszem relogi nie są specjalnie eleganckie, ale powszechnie i akceptowane i stosowane (no, może poza pewnymi wyjątkami w skrzydle na "Z"
Podsumowując "u mnie działała" i to bardzo dobrze
co kto sobie wybierze jest kwestią gustu