23.04.2017, 23:04 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.04.2017, 23:05 UTC przez TeddyPanda.)
Pierwszy post informacyjny
:
- Osoby (jeśli jakieś są), które czytały Kolonię i czytają nową serię zapewne dziwią się "magicznemu" powrotowi Neko. Podjąłem decyzję aby przywrócić tę postać do życia z dwóch powodów - pierwszy to fakt, że nowa opowieść nie jest już w świecie Rimworlda (w Rimworldzie faktycznie zginął), jednak Husarski Horyzont nie rozgrywa się już w tej grze i nie musi stosować się do jej zasad, wydaje mi się że szkoda było uśmiercać tak fajną i chyba lubianą postać, dlatego aby zadowolić zarówno siebie jak i Was Neko powrócił i będzie ważnym elementem niebieskiej opowieści
Odrobina magii nikomu nie zaszkodzi 
- Nie ma już screenów z Rimworlda, ale Husarski Horyzont będzie za to wykorzystywał różne grafiki z sieci oraz z Elite pasujące do sytuacji, pininterest jest normalnie kopalnią fajnych obrazków
:- Osoby (jeśli jakieś są), które czytały Kolonię i czytają nową serię zapewne dziwią się "magicznemu" powrotowi Neko. Podjąłem decyzję aby przywrócić tę postać do życia z dwóch powodów - pierwszy to fakt, że nowa opowieść nie jest już w świecie Rimworlda (w Rimworldzie faktycznie zginął), jednak Husarski Horyzont nie rozgrywa się już w tej grze i nie musi stosować się do jej zasad, wydaje mi się że szkoda było uśmiercać tak fajną i chyba lubianą postać, dlatego aby zadowolić zarówno siebie jak i Was Neko powrócił i będzie ważnym elementem niebieskiej opowieści
Odrobina magii nikomu nie zaszkodzi 
- Nie ma już screenów z Rimworlda, ale Husarski Horyzont będzie za to wykorzystywał różne grafiki z sieci oraz z Elite pasujące do sytuacji, pininterest jest normalnie kopalnią fajnych obrazków