21.04.2017, 19:51 UTC
Witam wszystkich starych i nowych Husarzy.
Nazywam się Albert Marstalker - pseudonim Wojciech. Poza manewrowaniem drążkami zajmuję się życiem
Z zawodu jestem technikiem automatykiem - montaż automatyki budynkowej (wszelkiego rodzaju gadżety związane ze sterowaniem różnych rzeczy w domowym zaciszu takich jak oświetlenie, rolety, temperatura, domofony, wideodomofony, monitoring, telewizja, sieć LAN itp)
Dbam również o kondycję fizyczną uprawiając sztukę samoobrony Jiu-Jitsu.
Pod skrzydłami Husarii latałem już jakiś czas temu, aczkolwiek potrzebna była przerwa. Teraz zdecydowałem się wrócić i chciałbym podziękować Dowództwu za danie mi szansy
Pozdrawiam wszystkich.
Nazywam się Albert Marstalker - pseudonim Wojciech. Poza manewrowaniem drążkami zajmuję się życiem
Z zawodu jestem technikiem automatykiem - montaż automatyki budynkowej (wszelkiego rodzaju gadżety związane ze sterowaniem różnych rzeczy w domowym zaciszu takich jak oświetlenie, rolety, temperatura, domofony, wideodomofony, monitoring, telewizja, sieć LAN itp)Dbam również o kondycję fizyczną uprawiając sztukę samoobrony Jiu-Jitsu.
Pod skrzydłami Husarii latałem już jakiś czas temu, aczkolwiek potrzebna była przerwa. Teraz zdecydowałem się wrócić i chciałbym podziękować Dowództwu za danie mi szansy

Pozdrawiam wszystkich.