08.02.2016, 10:37 UTC
@Goliat, doom wygląda dobrze. Mam nadzieję, że finishery nie będą wymagane przy każdej walce i będą opcją. Wyglądają srogo, ale to nie doom
.
Też tak myślałem, ale plany na DLC rozpisane są na cały obecny rok. Więc na promocyjne packi będzie trzeba poczekać. Polityka wydawania zmian wraz z DLC jest dość słaba w tym wypadku wg mnie - mało dodatkowych map, trybów. Może będzie tak, że ludzie zwyczajnie tego masowo nie kupią, co spowoduje, że podstawka będzie dłużej grywalna w postaci z premiery.
Zobaczymy, ja zaryzykowałem i gra jest OK. Trochę mało w niej map i różnorodności, ale nadrabia klimatem, grafiką i dźwiękiem. Spacer pod nogami ATAT na Hoth zapada w pamięć
.Też tak myślałem, ale plany na DLC rozpisane są na cały obecny rok. Więc na promocyjne packi będzie trzeba poczekać. Polityka wydawania zmian wraz z DLC jest dość słaba w tym wypadku wg mnie - mało dodatkowych map, trybów. Może będzie tak, że ludzie zwyczajnie tego masowo nie kupią, co spowoduje, że podstawka będzie dłużej grywalna w postaci z premiery.
Zobaczymy, ja zaryzykowałem i gra jest OK. Trochę mało w niej map i różnorodności, ale nadrabia klimatem, grafiką i dźwiękiem. Spacer pod nogami ATAT na Hoth zapada w pamięć