21.03.2017, 18:54 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.03.2017, 18:59 UTC przez Franz BlackHoleFury.)
Mam z pół roku, po zakupie powiedziałem sobie :pykne w ten shit i po godzinie wyłączę.. Tia..bez szans .. Zajebioza ta gra jest! . Jak już gdzieś wspominałem w którymś z postów, marzy mi się żeby Frontier połączył siły z wydawcą Subnautica, wprowadził exploracje planet i oceanów i aby exploracja oceanów wyglądała jak w Subnautica. Dla mnie to byłby strzał w dziesiątkę. Kurde za mało człowiek ma czasu żeby grać w to na co ma ochotę, Elite, tu Wiesiek gdzieś drze paździapę, tam Eve płacze że jej nie odwiedzam, słona woda przeżera mi bazę w Subnautica i jeszcze na dodatek brak czasu na kufel zimnego złotego napoju przy kominku w Hearthstone. ?
Musisz zapuszczać się na głębiny, ryzykować czasem i explorować groty które zaprowadzą cię do... Zresztą sam to odkryj. Jest mega zabawa. Jak ostatnio grałem to kończyłem zbierać części do Łodzi podwodnej.
(21.03.2017, 15:39 UTC)DrakBehr napisał(a): Dobra gra, ogólnie polecam, ale czasem jest problem znaleźć jakiś surek. Przynajmniej ja miałemBodajże krzem to był, używany do stworzenia tej drukarki 3D itd. Więc mam wielki kompleks i zero sprzętu w środku i muszę do kapsuły ratunkowej wracać.
Musisz zapuszczać się na głębiny, ryzykować czasem i explorować groty które zaprowadzą cię do... Zresztą sam to odkryj. Jest mega zabawa. Jak ostatnio grałem to kończyłem zbierać części do Łodzi podwodnej.
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Bodajże krzem to był, używany do stworzenia tej drukarki 3D itd. Więc mam wielki kompleks i zero sprzętu w środku i muszę do kapsuły ratunkowej wracać.