17.03.2017, 09:04 UTC
(17.03.2017, 08:24 UTC)Baton napisał(a):(17.03.2017, 02:44 UTC)TeddyPanda napisał(a): To tak jak ktoś lubi wiedzieć komu zapełnia kieszeń - poczytajcie sobie kim jest Manveer Heir, główny projektant Andromedy. Nie będę tutaj tego wrzucał, ale po sieci krążą screeny i filmiki co ten koleś pisze na twitterze
Proszę tylko aby nie prowadzić tutaj na ten temat dyskusji.
Jak się nie chce dyskusji na jakiś temat to najlepiej go nie zaczynać. Rzuciłem okiem i nie wiem o co biega, napisał ze dwa razy "white people" i wszyscy robią wielkie halo :Myślę, że kroś kto mieszka w Polsce i widzi hindusa raz na miesiąc to nie ma pojęcia o co biega z takimi rzeczami, więc głupio je tu wyciągać.
Wiesz, jak ktoś pije "białe łzy" to imho ma już mocno nierówno pod sufitem, takich ludzi powinno się izolować dla dobra społeczeństwa, nie tylko białego...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)

Myślę, że kroś kto mieszka w Polsce i widzi hindusa raz na miesiąc to nie ma pojęcia o co biega z takimi rzeczami, więc głupio je tu wyciągać.