14.03.2017, 22:20 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.03.2017, 22:25 UTC przez Palmer Eldritch.)
Quarion na co dzień do kontroli czasu naświetlania używam takiego interwałometru ale na wakacje staram się zabierać jak najmniej sprzętu i tak dobrze, że statyw przestał być przedmiotem dyskusji przy pakowaniu i przeszedł do kategorii "must have" obok prostownicy do włosów 
Miałem ze sobą pilota na podczerwień do kontroli BULB ale niestety bateria padła i byłem ograniczony do 30 sekund dostępnych na puszce, przysłona f22 - tu masz 1800px na Flickr, tam znajdziesz exif jak cię interesują parametry naświetlania.
PS "...morning after" jest naświetlana 8 sek ze stopperem, mam też wersję 30 sek ale się "spłaszczyła" za bardzo
pozdrawiam

Miałem ze sobą pilota na podczerwień do kontroli BULB ale niestety bateria padła i byłem ograniczony do 30 sekund dostępnych na puszce, przysłona f22 - tu masz 1800px na Flickr, tam znajdziesz exif jak cię interesują parametry naświetlania.
PS "...morning after" jest naświetlana 8 sek ze stopperem, mam też wersję 30 sek ale się "spłaszczyła" za bardzo

pozdrawiam