07.03.2017, 14:35 UTC
(07.03.2017, 12:33 UTC)Anukus napisał(a): Zacznę krótką genezą...
Kilka lat temu z powodu braku oprogramowania wspierającego Zamówienia Publiczne zostałem poproszony o napisanie programu, który spełniałby minimalne wymagania stawiane działowi, który się zajmował ww. tematem. Zrobiłem aplikację webową, na której ludzie pracowali przez kilka lat. W międzyczasie prawo się zmieniło kilkukrotnie, a po najnowszych zmianach aplikacja nieco odbiegła od tego, co sobie założyli twórcy nowych przepisów i rozporządzeń.
Wiedziałem, że problem mnie nie ominie i że będę musiał wrócić do "odgrzewanego kotleta", choć mi się bardzo nie chce, bo od tamtego czasu nie zajmowałem się pisaniem czegokolwiek. No ale nastał czas na zmierzenie się z problemem i właśnie w dniu dzisiejszym odwiedziła mnie ekipa, która miała skrzętnie przygotowany plan rozbudowy aplikacji o nowe funkcjonalności itp. Mieli bardzo dokładnie rozpisane wszystko na kartce, więc nie powinno być problemu ... no właśnie, nie powinno...
Jako aktywny programista widzialem wiele dziwnych rzeczy, ale to przebija moje projekty o glowe

PLAN ROZBUDOWY APLIKACJI![[Obrazek: 0UL3rn5.png]](http://i.imgur.com/0UL3rn5.png)