01.03.2017, 13:05 UTC
(01.03.2017, 12:28 UTC)Calvarian napisał(a):(01.03.2017, 10:46 UTC)Haji-me napisał(a): Anukus nie ma się co dziwić. Jeżeli robisz film pod husarię, w której aktywnych jest 60 osób, to nie ma co oczekiwać wielkiej oglądalności. Trzeba przejść na język angielski i wrzucać swoje dzieła na forum frontiera i reddita. Nie zmienia to faktu, że jesteś przez nas cenionym autorem filmów i grafik
Miałem to dokładnie to napisać, ale Haji mnie ubiegł
Właśnie w tym rzecz, że te filmy miały być zrobione pod Husarię. Specjalnie montowałem je z dialogami z polskich filmów itd. Niestety na dzień dzisiejszy liczymy sobie ponad 300 zarejestrowanych członków, a wyświetleń na pograniczu 25% i to często nabijane przez te same osoby. Gdyby oglądalność liczyła sobie 55 - 60% to byłbym zadowolony. Jest jednak inaczej i dlatego nie widzę sensu. Czasami czuję, że Ci członkowie, którzy widnieją na liście są jak puste slogany, ale temat był już poruszany i nie będę do niego wracać.
Jeśli chodzi o filmy dla szerszej społeczności to owszem były i będą, ale teraz bardziej skupione wokół tego, co robimy w Suicide Squadron.