02.02.2016, 13:14 UTC
Rebel-jakos wieksza czesc zycia nim bylem wiec tak jakos zostalo rocznik ten sam co Zoltan Chivay czyli 69 -od lat mlodzienczych zafascynowany swiatem wirtualnym c-64 moim pierwszym sprzetem .Poki zyl osiolek.com aktywny uczestnik forum potem tak jakos wyszlo ze postanowilismy zagrac wspolnie w jedna gre.....padlo na mu online-zabawa byla tak swietna,ze spora grupa postanowila to kontynuowac-poszlo z innymi tytulami -stawialismy gildie od zera i dzieki zaangazowaniu ludzi stawialismy ostro czola poteznym grupom azjatyckim .Wiem jak to jest prowadzic gildie -wiem z wlasnego doswiadczenia ile czasu,pracy i wysilku to kosztuje -wiec z powodu braku czasu na takie mecyje staram sie wspierac fajnie wygladajace projekty w mmorpg ach .W ED lata sie fajnie poki co-nie ma za wiele czasu wiec powolutku idzie ,ale tak ma byc lepiej cos niz nic :
OK dosyc tego przydlugiego wstepu -jestem tu,zeby wspomagac tych,ktorym sie chce cos fajnego zbudowac w swiecie ED -macie moje skromne (bo brak czasu na dluuuugie sesje) wsparcie -latam glownie pozno wiec mam nadzieje spotkac wiecej oldboys na wspolne loty :
BTW -idea husarii to strzal w 10 -sam czesto proponowalem gildii logo z husaria
OK dosyc tego przydlugiego wstepu -jestem tu,zeby wspomagac tych,ktorym sie chce cos fajnego zbudowac w swiecie ED -macie moje skromne (bo brak czasu na dluuuugie sesje) wsparcie -latam glownie pozno wiec mam nadzieje spotkac wiecej oldboys na wspolne loty :
BTW -idea husarii to strzal w 10 -sam czesto proponowalem gildii logo z husaria