14.02.2017, 11:35 UTC
Jako że jestem jednym z niewielu (jak nie jedynym) 'Konsolowych dzieci' na tej grupie, postanowiłem się wypowiedzieć. Osobiście nie znam osobiście żadnej osoby w moim wieku(14 lat) która grałaby w elite, nawet na Pc. Więc idąc tokiem myślenia sopla te 'niedojrzałe konsolowe dzieci' nie będą interesowały się elite (są wyjątki jak ja
) ponieważ to nudne seba kup se kol of djuti. Osobiście na moim low-endowym laptopiku gram głównie w elite i parę innych gier, a całą resztę na Ps4 i cieszę się że będę mógł zagrać na, moim zdaniem, pod wieloma względami wygodniejszej konsoli. Wydaje mi się że frontier wie do kogo kieruje tą grę i wie że nie będzie musiał iść na większe kompromisy, jeżeli chodzi o mechanikę gry.
) ponieważ to nudne seba kup se kol of djuti. Osobiście na moim low-endowym laptopiku gram głównie w elite i parę innych gier, a całą resztę na Ps4 i cieszę się że będę mógł zagrać na, moim zdaniem, pod wieloma względami wygodniejszej konsoli. Wydaje mi się że frontier wie do kogo kieruje tą grę i wie że nie będzie musiał iść na większe kompromisy, jeżeli chodzi o mechanikę gry.
![[Obrazek: 29074.png?1484991773]](http://inara.cz/data/sigs/29/29074.png?1484991773)