11.11.2015, 16:32 UTC
Czołem wszystkim,
Wojtek się kłania, czy też Cmdr John Rico. Rocznik dobry bo '82
, obecnie mieszkam w Stargardzie Szczecińskim (już nie długo tylko Stargard) ale to z powodu żony, albo dla niej. Wcześniej mieszkałem w Koszalinie. Czyli nadal w Polsce no ale kto wie jak będzie z jakiś czas...
Zawodowo związany jestem z brażą likwidacji szkód.
Pozwoliłem sobie poczytać najpierw Księge Gości i musze przyznać, jestem zaskoczony że jest tyle osób w podobnym wieku, z podobnymi zainteresowaniami. Dobra książka fantasy, s-f to podstawa i umila wieczory tak samo jak Elite - choć żona mi czasem przypomina że są ważniejsze rzcczy no a rodzina wymaga czasu. Ale myślę żę raz na jkiś czas się spotkamy w Elite.
P.S: Elita jeszcze pamiętam z Amigi, choc wtedy to Frontier - to była mega gra.
Pozdrawiam Cmdr John Rico
Wojtek się kłania, czy też Cmdr John Rico. Rocznik dobry bo '82
, obecnie mieszkam w Stargardzie Szczecińskim (już nie długo tylko Stargard) ale to z powodu żony, albo dla niej. Wcześniej mieszkałem w Koszalinie. Czyli nadal w Polsce no ale kto wie jak będzie z jakiś czas...Zawodowo związany jestem z brażą likwidacji szkód.
Pozwoliłem sobie poczytać najpierw Księge Gości i musze przyznać, jestem zaskoczony że jest tyle osób w podobnym wieku, z podobnymi zainteresowaniami. Dobra książka fantasy, s-f to podstawa i umila wieczory tak samo jak Elite - choć żona mi czasem przypomina że są ważniejsze rzcczy no a rodzina wymaga czasu. Ale myślę żę raz na jkiś czas się spotkamy w Elite.
P.S: Elita jeszcze pamiętam z Amigi, choc wtedy to Frontier - to była mega gra.
Pozdrawiam Cmdr John Rico