26.01.2017, 15:44 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.01.2017, 15:48 UTC przez white_wolf99.)
(26.01.2017, 15:32 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Wg mnie warto, sam teraz lecę do centrum z misją za 50kk, ale ja nie gram w Elite po to, żeby wymaksować zysk/h
zarobiłem już swoje i chcę to bardziej dla zabawy robić, ale jednak maksowanie zysku mam wpisane w styl grania więc przy okazji chciałbym dobrze zarabiać. Co do misji bardzo dalekich to super jak po drodze ma się czas i zwiedza skanuje dokładnie wszystko itd. Dla samej kasy i do robienia szybko niezbyt się nadają.
(26.01.2017, 15:33 UTC)koroner82 napisał(a): Ja siedzę w Jambavan system mi podrasował bo stacja dobrze wyposażona swojego Pythona wymaksowałem bez latania i szukania FSD najwyższej klasy i innych modułów. Do tego są RESy od LOW po harardus. Więc jak mi się znudzi latanie z ludkami to Python i lecimy posztrzelaćCo do misji to czasami nie ma ani jednej sensownej ( za mniej nić 7 mln nawet nie odpalam ASPa) więc małe relogi Open->Solo->Open->Solo aż coś się trafi sensownego. Dwa / trzy kursy dziennie i 40-50 mln wpada. Jak dobrze pójdzie jutro będzie Anaconda.
Jak dorobię to też polatam za widokami, pełen relax i zwiedzanko.
szczerze to nie chodzi mi o taki system gdzie trzeba relogować. Nie zbieram na nic szczególnego po prostu jak chomik chcę nagromadzić sobie kredytów od tak, żeby były

szukam systemu, gdzie będzie obecna mechanika misji z turystami - kilka skoków 3-4 miejsca które chcą odwiedzić za grube miliony ale bez tracenia imersji i potrzeby relogowania. Po prostu, żeby sobie polatać fajnie spędzić czas nie myśląc o kasie, ale żeby ta kasa się na koniec zgadzała. Jak wspomniałem wcześniej ten post może być fajną wskazówką dla nowych graczy, którzy chcą bez najmniejszego naginania mechaniki gry zoptymalizować swój dochód.

![[Obrazek: 50109.png]](http://inara.cz/data/sigs/50/50109.png)
MOJE ODZNAKI