Misja pasażerskie. Czy warto? Gdzie warto?
(26.01.2017, 15:32 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Wg mnie warto, sam teraz lecę do centrum z misją za 50kk, ale ja nie gram w Elite po to, żeby wymaksować zysk/h Smile

zarobiłem już swoje i chcę to bardziej dla zabawy robić, ale jednak maksowanie zysku mam wpisane w styl grania więc przy okazji chciałbym dobrze zarabiać. Co do misji bardzo dalekich to super jak po drodze ma się czas i zwiedza skanuje dokładnie wszystko itd. Dla samej kasy i do robienia szybko niezbyt się nadają.

(26.01.2017, 15:33 UTC)koroner82 napisał(a): Ja siedzę w Jambavan system mi podrasował bo stacja dobrze wyposażona swojego Pythona wymaksowałem bez latania i szukania FSD najwyższej klasy i innych modułów. Do tego są RESy od LOW po harardus. Więc jak mi się znudzi latanie z ludkami to Python i lecimy posztrzelać Smile Co do misji to czasami nie ma ani jednej sensownej ( za mniej nić 7 mln nawet nie odpalam ASPa) więc małe relogi Open->Solo->Open->Solo aż coś się trafi sensownego. Dwa / trzy kursy  dziennie i 40-50 mln wpada. Jak dobrze pójdzie jutro będzie Anaconda.
Jak dorobię to też polatam za widokami, pełen relax i zwiedzanko.

szczerze to nie chodzi mi o taki system gdzie trzeba relogować. Nie zbieram na nic szczególnego po prostu jak chomik chcę nagromadzić sobie kredytów od tak, żeby były Smile

szukam systemu, gdzie będzie obecna mechanika misji z turystami - kilka skoków 3-4 miejsca które chcą odwiedzić za grube miliony ale bez tracenia imersji i potrzeby relogowania. Po prostu, żeby sobie polatać fajnie spędzić czas nie myśląc o kasie, ale żeby ta kasa się na koniec zgadzała. Jak wspomniałem wcześniej ten post może być fajną wskazówką dla nowych graczy, którzy chcą bez najmniejszego naginania mechaniki gry zoptymalizować swój dochód.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Misja pasażerskie. Czy warto? Gdzie warto? - przez white_wolf99 - 26.01.2017, 15:44 UTC