(23.01.2017, 13:34 UTC)szarik napisał(a):(23.01.2017, 13:16 UTC)Varlus napisał(a): Założenie jest póki co to pokojowa gra...
Był tydzień testowy ale... nie każdy jednak testował.
Myślę, że narazie jest to PvE przez przynajmniej tydzień a po tygodniu może to się zmienić (albo nawet szybciej, zależy od ludzi)
Zakładam, że im więcej ludzi będzie (już bardziej ogarniających) to też będzie cuś takiego jak z góry określone zasady, że przez parę dni spokój, a później totalna frywolka, wszystko zależy od Admina serwera -> Szarik.
PS. Jeśli chodzi o osoby 3cie (poza TWH), to osoba zapraszająca bierze całkowita odpowiedzialność za osobę zaproszoną. (Szarik will confirm this statement)
Pierwsza kwestia to Varlus jest ADMINEM...
Myślę, że zasada odpowiedzialności za zapraszaną osobę jest w porządku... jeżeli coś się wydarzy - w najgorszym wypadku nowa osoba może SPAMOWAĆ, BLUZGAĆ, PSUĆ ZABAWĘ to wówczas zapraszająca osoba w pierwszej kolejności musi zwrócić uwagę... myślę, że to zdroworozsądkowe podejście... ale w sumie wątpię by do czegoś takiego doszło - najwyżej wyśle sie do takiej osoby 2MIRa, albo 'qkiz-a' w celu spacyfikowania...
Qkiz tez taki killer byl na testowym serwie jak 2MIR ??

(23.01.2017, 13:31 UTC)Berecik napisał(a): Ja jako noob jestem za pokojową egzystencją.
Dostaniesz kalacha i wiadro amunicji to zmienisz zdanie ;
chyba ze jestes na Wschodzie ?

...