22.01.2017, 15:20 UTC
(22.01.2017, 15:03 UTC)szarik napisał(a): Taka mała uwaga do rozgrywki, mamy grupy oso, które dobrze czują się w grze, proponuje by nie kłaczyły się w stada, ale wybierali sobie osoby mniej obeznane w grze by w pierwszej sesji raczej pomagać. Przykładowo grupa qkiz + QASZ - i po 30 minutach nie będzie się gdzie ukryć :p - tu proponował bym by np. QASZ objął patronat nad 2mIREm, a QASZ nad inna osobą - to jako przykład pokazuje... liczę, że załapaliście o co mi chodzi...
...myślę, że w pierwszej sesji wypracujemy ogólne zasady, którymi będziemy kierować się w przyszłości... pamiętajcie, że obowiązują zasady HUSARII np. nie ma przeklinania - jeżeli ktoś zaprosił kogoś z zewnątrz to musi mu te zasady przekazać i powiadomić admina, że ktoś dołączył (na razie mamy taka jedna osobę - Magic1386 - pamiętajcie, że odpowiadacie za jej poczynania...
(22.01.2017, 14:46 UTC)Myr0n napisał(a): o pierwszy strzał zadziałał - wcześniej odpalałem na dx12 przy dx 11 od razu mam 50 fps
o mamo gram 50 letnim milfem - whyyyyyy?
a gdzie wybiera się opcje DirectX?, bo ja mam następujące:
Nie wiem czy to najszczęsliwszy pomysł, bo po pół godzinie skończy się powieszeniem 2m1Ra na drzewie i karmieniem nim wron (a że wron w Rust jeszcze nie ma, będzie biedaczek wisiał do patcha, który je wprowadzi). Po tym, jak wczoraj dla zabawy zaczął strzelać po paru sekundach od otrzymania kałacha do wszystkich w pobliżu i tak za każdym razem, oficjalnie odmawiam przytulenia 2m1ra

Nic osobistego, ale nie czuję się na siłach. Ale możemy przygarnąć Robinusa.
Poza tym, teraz w grze każdy ma tak samo szybki dostęp do całego szpeju. Nie ma problemu z levelowaniem jak kiedyś i nie ma konieczności grania na jedną osobę, która ciągnie lvl za całą grupę.
Zawsze służymy radą na czacie w grze i salwą z wieżyczek jak za blisko ktoś podejdzie

![[Obrazek: rs410SW.png]](https://i.imgur.com/rs410SW.png)