18.01.2017, 12:04 UTC
Nie sądzę, żeby się cokolwiek zmieniło, nie szybko przynajmniej. Osobnego trybu PVE nie ma co się spodziewać (I bardzo dobrze), chociażby z tego powodu, że nie ma tylu graczy żeby zapełnić nawet ułamek istniejącego universum, przecież gdyby nie CG czy inżynierowie, to naprawdę ciężko byłoby spotkać innych graczy. Ja przed przyłączeniem do Husarii grałem sobie spokojnie, latałem od systemu do systemu i innych graczy spotkałem może 4-5 razy i nikt mnie nie zaatakował, więc IMO "problem" jest dosyć sztuczny.
Co do combat logów to ciężko coś z tym zrobić, to przecież gra sieciowa a trudno odróżnić wypięcie kabla od padu sieci... a za to ostatnie trudno kogoś karać... (tak, wiem, jeśli to się powtarza, to można nabrać podejrzeń, i wtedy coś robic, ale to i tak powinno byc dosyć... transparentne, a nie jak teraz.)
Co do Crime and Punishment... można o tym porozmawiać, ale ciężko tu wymyśleć rozwiązanie dobre... którego by nie można było albo obejść albo wykorzystać jako exploit.
Co do combat logów to ciężko coś z tym zrobić, to przecież gra sieciowa a trudno odróżnić wypięcie kabla od padu sieci... a za to ostatnie trudno kogoś karać... (tak, wiem, jeśli to się powtarza, to można nabrać podejrzeń, i wtedy coś robic, ale to i tak powinno byc dosyć... transparentne, a nie jak teraz.)
Co do Crime and Punishment... można o tym porozmawiać, ale ciężko tu wymyśleć rozwiązanie dobre... którego by nie można było albo obejść albo wykorzystać jako exploit.