18.01.2017, 08:57 UTC
(17.01.2017, 15:37 UTC)Yata_PL napisał(a):(17.01.2017, 12:13 UTC)Shamoth napisał(a):(17.01.2017, 08:29 UTC)Baton napisał(a): A jeszcze to co mnie wczoraj naszło, jak wjedzie multicrew, to będzie można sobie latać we dwójkę po tych miejscach i wymieniać wrażeniami, w końcu będzie można komuś pokazać - oczywiście mam na myśli drugą osobę w goglachCzekam niecierpliwie, choć zapewne to będzie koło 6 miesięcy.
A teraz wyobraź sobie roomscale lanparty i multicrew... pół godziny pacania się po łapach kto siądzie za sterami a kto będzie podziwiał widoki
pragnę sprostować ze na jednym z Fdev livestreamów z Q&A zapowiedziano ze gracz dołączający do załogi nie będzie siedzieć biernie i się przyglądać , ma być możliwość operowania systemami statku , wyznaczanie trasy na mapie galaktyki, wskoczenie w Fightera a być może pokusza sie o operowanie bronią... Może byc sporo pozytywnych emocji , jak ktoś grał w oldskulkowy B17 Flying fortes to wie o co chodzihmm taki obrotowy MC zawieszony od spodu był tez w Falconie Millenium, przeszczepiając na jezyk Elity - "Manual/Crew Multicannon Turret Module" ?
[dream mode off]
dobra pewnie z poczatku zrobia tylko tryb obserwatora z haraczem 2~16 % w zależności od rangi... ewentulnie bedziemy mogli przełaczyc swiatełka w kokpicie ;-)
Było by bardzo miło, mogę parzyć kawę jeśli w końcu będzie można kupić i zamontować ekspres w statku
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)

Czekam niecierpliwie, choć zapewne to będzie koło 6 miesięcy.