17.01.2017, 13:21 UTC
Witamy 
Konsekwencji? Mamy tutaj wolność
Jeszcze, dopóki Hetman nie wprowadzi nowego regulaminu i obowiązku sprowadzania mu imperialnych niewolnic raz w tygodniu 
Pozdrawiamy Sheltona
Hmmm... to może wyjaśniać zaburzenia w naszych wpływach wynikające z nieznajomości Sali Odpraw
Wpadaj na Shoutboxa i TSa, a stanie się to szybciej niż myślisz
Pomożemy
. Kilka wizyt na Resie albo w CZ i będziesz bogaty
. Chyba że lubisz sam do wszystkiego dochodzić wtedy Hetman pochwali Cię na Roleplay
.
Ale żeś się wstrzelił w SO

(17.01.2017, 13:08 UTC)Chrobry67 napisał(a): The Winged Hussars:
- w grach MP szukam możliwości grania w zespole, i dla zespołu, mam świadomość konsekwencji przynależności do frakcji;
Konsekwencji? Mamy tutaj wolność
Jeszcze, dopóki Hetman nie wprowadzi nowego regulaminu i obowiązku sprowadzania mu imperialnych niewolnic raz w tygodniu 
(17.01.2017, 13:08 UTC)Chrobry67 napisał(a): - o "The Winged Hussars" dowiedziałem się od jej członka (niestety w tej chwili nieaktywnego) Sheltona w połowie zeszłego roku;
Pozdrawiamy Sheltona

(17.01.2017, 13:08 UTC)Chrobry67 napisał(a): - kilka dni po rozpoczęciu gry w ED przeniosłem się z systemu startowego do HR 8444, aby realizować zadania dla "The Winged Hussars";
Hmmm... to może wyjaśniać zaburzenia w naszych wpływach wynikające z nieznajomości Sali Odpraw

(17.01.2017, 13:08 UTC)Chrobry67 napisał(a): - od 07 stycznia 2017 roku, kiedy zostałem przyjęty w poczet kadetów, próbuję poznać "The Winged Hussars" - przeglądając forum;
Wpadaj na Shoutboxa i TSa, a stanie się to szybciej niż myślisz

(17.01.2017, 13:08 UTC)Chrobry67 napisał(a): - braki w moim wyposażeniu mogą mi utrudnić udział w niektórych ewentach;
Pomożemy
. Kilka wizyt na Resie albo w CZ i będziesz bogaty
. Chyba że lubisz sam do wszystkiego dochodzić wtedy Hetman pochwali Cię na Roleplay
.(17.01.2017, 13:08 UTC)Chrobry67 napisał(a): - obecnie w systemie SIGMA-2 GRUIS realizuję misje kurierskie ku chwale husarii.
p.s.
świadomie witam się dopiero po kilku dniach od rekrutacji - uzyskania dostępu do forum
Ale żeś się wstrzelił w SO