13.01.2017, 10:16 UTC
Witam wszystkich.
Melduje się rocznik 87.
Jestem z dawnej stolicy Polski. Miasto stolicą było przez 3 dni, aż wojsko pruskie nie spuściło naszym łupnia
Na jego przedmieściach leży Poznań 
Jestem fanem wszelkiego rodzaju gier osadzonych w kosmosie, choć nie ograniczam się tylko do tychże, grając w Skyrimy, Divisiony czy inne konter strajki
Jestem także nader często podatny na sugestie grupy odnośnie kupowania nowych gier pod co-opa (przez to kupiłem E
właśnie).
W elajta grałem od premiery ale brak czasu i pewne znudzenie grą spowodowały niemalże dwuletnią przerwę.
Koniec końców wróciłem do Elite. Wyczyściłem save, wymyśliłem RP i od nowa tworzę historię swojego pilota.
Niestety, wraz z żoną i pięciomiesięcznym bobaskiem mieszkam przejściowo u teściów, na takiej wsi że Internet tu co jakiś czas sołtys z miasta koniem przywozi
dlatego musiałem się przerzucić z Open na Solo...
Tak więc do zobaczenia w kosmosie (na open gram jak sołtys wraca
) oraz do usłyszenia na TSie (jak córka nie będzie płakać / spać).
Melduje się rocznik 87.
Jestem z dawnej stolicy Polski. Miasto stolicą było przez 3 dni, aż wojsko pruskie nie spuściło naszym łupnia
Na jego przedmieściach leży Poznań 
Jestem fanem wszelkiego rodzaju gier osadzonych w kosmosie, choć nie ograniczam się tylko do tychże, grając w Skyrimy, Divisiony czy inne konter strajki

Jestem także nader często podatny na sugestie grupy odnośnie kupowania nowych gier pod co-opa (przez to kupiłem E
właśnie).W elajta grałem od premiery ale brak czasu i pewne znudzenie grą spowodowały niemalże dwuletnią przerwę.
Koniec końców wróciłem do Elite. Wyczyściłem save, wymyśliłem RP i od nowa tworzę historię swojego pilota.
Niestety, wraz z żoną i pięciomiesięcznym bobaskiem mieszkam przejściowo u teściów, na takiej wsi że Internet tu co jakiś czas sołtys z miasta koniem przywozi
dlatego musiałem się przerzucić z Open na Solo...Tak więc do zobaczenia w kosmosie (na open gram jak sołtys wraca
) oraz do usłyszenia na TSie (jak córka nie będzie płakać / spać).