12.01.2017, 17:13 UTC
Witam Witam Mateusz (z tego co słyszałem to nie pierwszy
) potocznie Soplem zwany (również nie pierwszy
) rocznik 88
(jestem otwarty na nową ksywę ^^).
No cóż... kilka słów o sobie. Wychowany na Star Warsach, nie tylko na filmach lecz przede wszystkim na książkach. Interesuje się... meteorologią - lubię patrzeć w niebo, a szczególnie za zjawiskami ekstremalnymi, takimi jak burze czy coś więcej
. Obserwacja nieba dotyczy również astronomii. Od małego lubię spoglądać w nocne niebo, jednak wraz z wiekiem czasu ubyło więc zerkam na nie coraz rzadziej. Kiedyś dorobiłem się słabego teleskopu i tak snuję plany o kupnie mocniejszego sprzętu... ale to jak podbiję galaktykę
.
Oprócz "tej niszówki" do zainteresowań wchodzi sport, któremu poświęcałem sporo czasu. Niestety nie zacząłem profesjonalnej kariery (jeszcze
) ale obiłem się o kilka lig amatorskich piłki nożnej. Od roku moją pasją stał się Crossfit, ale w treningach przeszkodziła mi kontuzja. Obecnie jest wszystko okey ale... zanim wrócę na swoje normalne obroty to pewno minie kilka miesięcy. Tak więc staram się łączyć pasje sportowe wraz z wirtualną rozrywką.
Oprócz tego są takie dziwadła u mnie jak RPG, książki i coś by tam się jeszcze znalazło
.
) potocznie Soplem zwany (również nie pierwszy
) rocznik 88
(jestem otwarty na nową ksywę ^^).No cóż... kilka słów o sobie. Wychowany na Star Warsach, nie tylko na filmach lecz przede wszystkim na książkach. Interesuje się... meteorologią - lubię patrzeć w niebo, a szczególnie za zjawiskami ekstremalnymi, takimi jak burze czy coś więcej
. Obserwacja nieba dotyczy również astronomii. Od małego lubię spoglądać w nocne niebo, jednak wraz z wiekiem czasu ubyło więc zerkam na nie coraz rzadziej. Kiedyś dorobiłem się słabego teleskopu i tak snuję plany o kupnie mocniejszego sprzętu... ale to jak podbiję galaktykę
.Oprócz "tej niszówki" do zainteresowań wchodzi sport, któremu poświęcałem sporo czasu. Niestety nie zacząłem profesjonalnej kariery (jeszcze
) ale obiłem się o kilka lig amatorskich piłki nożnej. Od roku moją pasją stał się Crossfit, ale w treningach przeszkodziła mi kontuzja. Obecnie jest wszystko okey ale... zanim wrócę na swoje normalne obroty to pewno minie kilka miesięcy. Tak więc staram się łączyć pasje sportowe wraz z wirtualną rozrywką.
Oprócz tego są takie dziwadła u mnie jak RPG, książki i coś by tam się jeszcze znalazło
.