Władcy naszej planety to banda idiotów
Dobra koniec tego lewactwa !
Cholera mnie bierze jak widzę kiedy porównujecie gatunek ludzki nie do wirusów tak na prawdę ale do gówna.
Oto trzy przykłady dlczego się mylicie:

1. Teoria ewolucji - pomiędzy virusem a człowiekiem nie ma żadnej różnicy ale też niema jej jezli chodzi o rośliny, grzyby, bakterie, płazy, gady. ryby, czy inne ssaki .................. Jeśli ktoś czuje się na siłach wyjaśnić mi wyjątkową podłoś wirusa i człowieka oraz dlaczego człowiek jest bardziej zbliżony do wirusów niż grzyby, gady czy inne ssaki to nagroda 10 x wybrane skórki. Założymy oddzielny temat i po przegadaniu 3 tygodni niech husaria zagłosuje kto ma rację.

2.  Natura ludzka - kiedy byłem młodym szczylem uważałem, że historia jest nudna, bez sensu i po prostu lamerska ale kiedy musiałem się jej uczyć i obrałem w swoim życiu drogę humanisty zrozumiałem , że historia jest czymś więcej, kiedy przestajesz skupiać się na datach rozpoczęcia wojen i zawarcia pokojów a zaczniesz zgłebiać okoliczności , grupy interesów i pojedyńcze ludzkie historie to zrozumiesz, że 95% ludzi zachowuje się jak niziołki z Tolkiena - dobrze zjeść, mieć dzieci, i grilla, problem jest w feudaliźmie, który istnieje do tej pory, po prostu szlachta nazywa się inaczej. 
Polecam:

[Obrazek: wojna-o-pieniadz-b-iext39091848.jpg]
[Obrazek: wojna-o-pieniadz-2-swiat-wladzy-pieniadz...329121.jpg]

[Obrazek: 8917_99906338917.jpg]
 i to da wam fajny zarys, tak napraedę pierwsza część wystarczy i dalej już poguglacie.. Świetnie pasuje do tego "Bogactwo narodów" A. Smith.

3. Czy plugawa i nic nie warta forma życia która stworzyła coś takiego:

zasługuje jedynie na nuklearny holocaust...................... ?????
[Obrazek: franzv2.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Władcy naszej planety to banda idiotów - przez Lowca - 29.12.2016, 09:14 UTC
RE: Władcy naszej planety to banda idiotów - przez Tesu - 29.12.2016, 11:18 UTC
RE: Władcy naszej planety to banda idiotów - przez Franz Lionport - 01.01.2017, 02:04 UTC
RE: Władcy naszej planety to banda idiotów - przez Kahea - 01.01.2017, 11:24 UTC