07.12.2016, 18:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.12.2016, 18:21 UTC przez Szajba.)
(05.12.2016, 17:26 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(05.12.2016, 17:20 UTC)Szajba napisał(a): Witam wszystkich
Jak widzę należę do grupy, która jest już lekko nadgryziona zębem czasu (pykło już 42 wiosenki) od 22 lat mieszkam w Kołobrzegu (z lekkimi przerwami bo najdłuższa to pół roku Irak) robota jaką wykonuję to "żołnierz" od 22 lat właśnie, także jeszcze trzy i przechodzę w stan skupienia typu "Emeryt" - zainteresowania to zjawiska co najmniej dziwneee dziwniejsze i pokręcone - niewyjaśnione - dooobre gry - i pasja pałetanie się z wykrywaczem. Grę zacząłem cztery dni temu także dopiero zaczynam pełzać na poziomie podłogi ale damy radę - Pozdrawiam całą ekipę a i bym zapomniał nadano mi przy narodzeniu Armand
Witaj, Kołobrzeg fajne miasto, mam miłe wspomnienia - zrobiliśmy tam kiedyś sporą wystawę artystyczną i zabalowali do białego rana w Antidotum
Mam tylko nadzieję, że balanga była udana a baniak napier.............bolał jeszcze długo, woda była zimna i szkliwo na zębach pokękało od szczękania
- A tak poważnie to cieszę się że wspomnienia pozostały miłe bo miasto cenami raczej nie rozpieszcza a i woda też jest latem nie wiele cieplejsza jak zimą, co troszkę zmniejsza atrakcyjność miasta seksu i biznesu