28.11.2016, 09:35 UTC
(27.11.2016, 21:09 UTC)darkmuminek napisał(a): Czołem, Bartek rocznik 84. Urodzony w Szczecinie, w Warszawie od studiów i raczej nic się nie zmieni. Na co dzień pracuję w Polygamii i prowadzę żłobek. O Elite słyszałem już dawno temu, ale dopiero pisząc jakiś tekst na Poly o grze stwierdziłem, że mam dość czytania o niej i w końcu trzeba zagrać. No i tak sobie gram. Z czasem u mnie różnie, ale staram się parę godzin w tygodniu poświęcić. Ciągle uczę się EWitamy kolejnego kadeta w ekipie! Warszawa fajne miasto... Ostatnio mi w niej nawet auto sie rozkraczylo, co gorsza nie dosc, ze stalo sie to na 10 minut przed poczatkiem popoludniowej godziny szczytu, to jeszcze na ruchliwej Trasie Siekierkowskiej... Czy juz wspominalem, ze nie lubie Warszawy?i nawet nie będę udawał, że jakoś to ogarniam. Na razie przypomina to bardziej błąkanie się bez celu, ale mam nadzieję, że już niedługo się to zmieni.

i nawet nie będę udawał, że jakoś to ogarniam. Na razie przypomina to bardziej błąkanie się bez celu, ale mam nadzieję, że już niedługo się to zmieni.