22.11.2016, 16:25 UTC
(22.11.2016, 13:45 UTC)Alexy78 napisał(a):(31.10.2015, 14:20 UTC)Administrator napisał(a): Witaj, Pilocie!
Jeśli to Twoja pierwsza wizyta na forum lub jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś - przywitaj się z husarską bracią i napisz kilka słów o sobie!
Aleksander/Olek - Alexy78
Lat na chwilę obecną - od 2 dni właściwie - 38. Nick mało oryginalny, ale tak już zostało z portalu PPE.PL, na którym się udzielam.
Popełniłem tam kilka blogów o ED, na które ew. chętnych zapraszam.
Mieszkam na Śląsku, przeniosłem się niedawno w okolice Żor. Gram, kiedy tylko mogę, głównie wieczorami, a ED było dla mnie wielkim zaskoczeniem. Kupiłem tylko, by sprawdzić, i ew. zostawić "na później" - efektem jest ponad 340h przy grze, gdzie wszystkie inne - również na PS4 i XO na których gram - poszły w odstawkę.
Dokupiłem HOTAS'a i sobie latam. Nie mam ulubionej "dyscypliny", cieszy mnie latanie dużymi statkami i tak naprawdę dopiero przy Anacondzie znalazłem to, o czym myślałem wsiadając po raz pierwszy do Sidewindera.
Cały czas się uczę, trochę wiem - niemniej mnóstwo rzeczy jest dla mnie niewiadomych - ich poznawanie i odkrywanie sprawia mi jednak dużo radochy.
Do tutejszego zgrupowania dołączyłem szukając czegoś nowego, nowych wyzwań - jeśli będzie prawdziwie ciekawie, to zostanę - o ile wcześniej czymś nie podpadnę (nie zamierzam) - bo obostrzeń jest wiele.
Teraz wiem, że muszę stronkę odpalić zanim uruchomię grę.
Dla komfortowego uczestniczenia w wydarzeniach Husarzy brakuje mi niestety kredytów, bo farmić nie lubię a ubezpieczenie Condy jest w okolicach 10 mil. Od kiedy teraz nie mam możliwości zrobić skoku na kasę (nerf misji dostawczych) mocno zastanawiam się nad wybieranymi celami w grze. Wierzę, że to się zmieni niebawem i już nic wspólnej zabawy mi z Wami nie przysłoni.
Pozdrawiam serdecznie - cieszę się, że jestem w grupie, będzie mi miło odpowiadać na zaproszenia do znajomych w grze. Wszystkiego dobrego, o7, out.
PS. Pracuję prowadząc małą firmę. Rodzina, dwójka dzieci (które czasem przychodzą do mnie, najczęściej jak walczę o przetrwanie w conflict zone'ach). ED pełni funkcję relaksu po całym dniu.
No cobrą, nawet bojową w CZtach to faktycznie ciężko, zapraszamy w okolice HRki i tsa (w przypadku tsa to nie w okolice, tylko konkretnie na tsa
), tam łatwo znaleźć przyjazną korwettę czy inną anakondę, która pomoże w walce (i to za darmo!)

Spoiler![[Obrazek: lol.png]](http://www.imgupload.pl/images/2017/01/20/lol.png)