14.01.2016, 14:26 UTC
Witam wszystkich Husarów 
Imię: Sławek
Rocznik: '83
Miejsca przebywania: mieszka w Piasecznie, pracuje w Warszawie, pochodzi z Opoczna
Zawodowo związany jestem w szeroko pojętymi projektami jako Project Management Officer, czyli opiekuję się metodyką projektową, koordynuje wszystkie projekty w firmie oraz... pałuję Kierowników Projektu
(przeważnie za harmonogramy
).
Jeśli chodzi o zainteresowania to mogę wymienić lotnictwo, astronomię, fotografię, fizykę, pochłanianie książek s-f. Czasami łączę zainteresowania, np. lotnictwo i fotografię i powstaje z tego spotting lotniczy
.
Do zakupu ED skłoniła mnie promocja podczas Black Friday i nie żałuję
. Chyba nawet X2 mnie tak nie wciągnął
. Staram się odwiedzać Elitkę codziennie po 20:00 i o dziwo moja szanowna małżonka wykazuje niespotykane zrozumienie (oby tak dalej
).
A z uwagi na to, że brakowało mi poczucia wspólnoty postanowiłem zasilić tak szacowne grono dzielnych Husarów i pomóc Wam (na ile będę potrafił) w rozwoju tej jakże elitarnej Frakcji
.

Imię: Sławek
Rocznik: '83
Miejsca przebywania: mieszka w Piasecznie, pracuje w Warszawie, pochodzi z Opoczna

Zawodowo związany jestem w szeroko pojętymi projektami jako Project Management Officer, czyli opiekuję się metodyką projektową, koordynuje wszystkie projekty w firmie oraz... pałuję Kierowników Projektu
(przeważnie za harmonogramy
).Jeśli chodzi o zainteresowania to mogę wymienić lotnictwo, astronomię, fotografię, fizykę, pochłanianie książek s-f. Czasami łączę zainteresowania, np. lotnictwo i fotografię i powstaje z tego spotting lotniczy
. Do zakupu ED skłoniła mnie promocja podczas Black Friday i nie żałuję
. Chyba nawet X2 mnie tak nie wciągnął
. Staram się odwiedzać Elitkę codziennie po 20:00 i o dziwo moja szanowna małżonka wykazuje niespotykane zrozumienie (oby tak dalej
).A z uwagi na to, że brakowało mi poczucia wspólnoty postanowiłem zasilić tak szacowne grono dzielnych Husarów i pomóc Wam (na ile będę potrafił) w rozwoju tej jakże elitarnej Frakcji
.