07.01.2016, 11:35 UTC
Wydaje mi się panowie że trochę się "napaliliście" fakt- jest to przełomowa technologia, fakt Każdy z nas chce być jak we "Władcy Umysłów", fakt - jest to STANOWCZO ZBYT DROGIE !Jeżeli mam być szczery to nie widzę tam NIC uzasadniającego tak astronomiczną kwotę i traktuje to w kategoriach "gadget".
Chciałbym też przypomnieć ze .... nie jest wcale powiedziane że to tak naprawdę przełom. Przypomnę tylko ostatnie okularki googla, seagway . Broń boże nie namawiam do zakupywania czy też niezakupywania. Po to bozia dała nam rozum byśmy samodzielnie decydowali
. Ja staram się w myśl starego powiedzenia poety "mierzyć siły na zamiary" i na chłodno przekalkulować. Za taką kwotę wole sobie kupić trochę krzaczków do ogródka
ale to dlatego ze lubię sobie w sezonie pogrzebać. Jestem "optymistą z doświadczeniami" dlatego ostateczną decyzję podejmę jak już przetestuję to urządzenie i porównam je z innymi. To tak jak u mnie z Horizons - nie kupiłem w promocji bo uznałem że nie ma tam nic co by było dla mnie warte zapłacenia danej kwoty. Jeżeli pojawi się to co mnie interesuje to skalkuluję i kupie lub nie ale jeżeli kupie to nie będę żałował że nie zrobiłem tego w promocji
bo w momencie kupna w promocji nie było tam tego co mnie interesowało.Zauważcie też jedną rzecz. Wszyscy jesteśmy dorośli i sporo jest wśród nas osób sytuujących się powyżej średniej zarobkowej, mających w domu potężne maszyny do rozrywki a jednak jak na razie nie widzę zbyt wielu chętnych na zakup w takiej cenie. Więc albo nisza albo spadek ceny. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć w powtórkę fenomenu jabłuszka