22.09.2016, 17:03 UTC
(22.09.2016, 11:33 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): (...)
P.S. Zaraz tu przyjdzie Rommie i mnie zwyzywa za te bluźnierstwa, ale on ma uszy z painitu, a ja z bauxitu więc to nie moja liga
Oj Mathias

O słuchawkach bezprzewodowych już się rozpisałem w innym temacie.
O jakości produktów marki creative (słuchawki) można napisać poemat o tytule " Jak sprzedać gówno za dobry hajs".
Sorki że piszę to tak dosatnie ale to jest, było i patrząc na rozwój firmy dalej będzie gówno za dobry hajs.
Po prostu to jest tandeta, jak to się bierze do ręki to to ... trzeszczy sam plastik, wykonanie przetworników woła po prostu o litość do boga.
Może i robią całkiem niezłe karty dźwiękowe (ale patrząc na innych producentów to też to jest szajs - ale już nieco lepszy) to słuchawek robić nie potrafią.
Jest tyle innych producentów którzy naprawdę w dobrej cenie robią rewelacyjny sprzęt któremu creative nie dosięga nawet do końcówki kabla.
Choćby słuchawki Sennheiser RS 185 ( http://www.agito.pl/sluchawki-sennheiser...D17BKYBBM/ )
jest też wersja 195 ale 185-tki jakoś lepiej mi się ich słuchało.
To taki przykład z czapy podałem ale na boga LUDZIE nie kupujcie tego szajsu - szkoda waszych ciężko zarobionych pieniędzy.
To już lepiej kupić najtańszy zestaw TDK <-- ta firma przynajmniej od 40lat produkuje słuchawki. I to można nazwać doświadczeniem.
A creative ? ech szkoda gadać już wolałbym tę kasę przepić.
To moje zdanie i jest oparte na moich osobistych doświadczeniach z wszystkimi wyżej wymienionymi firmami.
Creative to dno i metr mułu. Skończyło się na karcie muzycznej Live! - USB ale tej 24-ro bitowej. Potem było już tylko gorzej.
Pozdrawiam.