@Reinrk zgadzam sie z Tobą, ale...jedno tylko ale, 'scigalki' na klawiaturze, nie ma opcji. Kiera, ewentualnie pad, klawa nigdy nie da Ci takiej precyzji. Nie mówiąc o tym, ze jak masz kierownice i do tego hshifter, jesteś w stanie wyskrobać pare setnych czy dzisiatych sekundy podczas okrążenia. Co do widoku, myśle ze to kwestia gustu, ja nie potrafię jeździć z tpp, nie ważne czy to pad (bo czasami używam), czy kierownica.
@Robin przyznaje sie, mam obsesje na punkcie AC, począwszy od ustawiania parametrów auta pod dany tor, przez same kwalifikacje, wyścig, na replay'ach skończywszy. Wszystko wyglada baaaaardzo realistycznie.
Polecam każdemu, zabrać jakiekolwiek auto na tor Nordchleife, 10 minut (tor ma 22km) niezapomnianej jazdy. Czasami, odchodzę od kompa z zlany potem i z obolałymi od ffb rękoma
niektóre auta to na serio ciężka praca z utrzymaniem ich na torze (Countach, czy F40).
No i - ostatnimi czasy - zachorowałem na 'Shallowgrejwoze', gra musi mieć możliwość modowania, inaczej traci dużo. Do samego AC mam jakieś 20GB modow wszelkiego rodzaju
@Robin przyznaje sie, mam obsesje na punkcie AC, począwszy od ustawiania parametrów auta pod dany tor, przez same kwalifikacje, wyścig, na replay'ach skończywszy. Wszystko wyglada baaaaardzo realistycznie.
Polecam każdemu, zabrać jakiekolwiek auto na tor Nordchleife, 10 minut (tor ma 22km) niezapomnianej jazdy. Czasami, odchodzę od kompa z zlany potem i z obolałymi od ffb rękoma
niektóre auta to na serio ciężka praca z utrzymaniem ich na torze (Countach, czy F40). No i - ostatnimi czasy - zachorowałem na 'Shallowgrejwoze', gra musi mieć możliwość modowania, inaczej traci dużo. Do samego AC mam jakieś 20GB modow wszelkiego rodzaju

.png)