23.12.2015, 06:55 UTC
Też się nie znam ale dobrze by było żeby wypytać czy dany TV ma matrycę natywnie działającą z minimum 60Hz, to co piszą o 800Hz czy inne bzdury to nie wiem skąd biorą ale ludzie to łykają i minimum 24bit kolor czy tam 16mln kolorów, nie ma to jak wujowy banding na przejściach tonalnych lub w ciemnościach.
Przy 80" jakie to ma znaczenie czy masz obraz FHD skalowany na kilku pixelach do 4K czy natywne FHD na dużych pixelach, plus dla skalowania to taki sprzętowy antyaliasing
"Dobry", o ile taki może być zintegrowany z TV, system dźwiękowy jeśli nie planujesz zewnętrznego.
Nie wiem jaka marka TV ale matrycy jednak bym szukał samsungowej z racji doświadczenia czy tam ilości jakie tego trzepią.
Przy 80" jakie to ma znaczenie czy masz obraz FHD skalowany na kilku pixelach do 4K czy natywne FHD na dużych pixelach, plus dla skalowania to taki sprzętowy antyaliasing

"Dobry", o ile taki może być zintegrowany z TV, system dźwiękowy jeśli nie planujesz zewnętrznego.
Nie wiem jaka marka TV ale matrycy jednak bym szukał samsungowej z racji doświadczenia czy tam ilości jakie tego trzepią.
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)