28.08.2016, 15:12 UTC
Cześć Wszystkim serdecznie. Ciesze się niezmiernie, że do Was dołączyłem. Mam lat 42, jestem na emeryturce. Służyłem w jednostce antyterrorystycznej. Obecny cel jakim się zajmuję to doktorat. Chcę być wykładowcą na uczelni wyższej. Ponadto jestem trenerem personalnym i instruktorem paintballu ( tak obecnie zarabiam
) . Mamy swój Team speedballowy, z którym chcemy zawojować cała Polskę
Bardzo dużo trenuję- 20 godzin tygodniowo ( ostre treningi to moja pasja). 33 lata trenowałem sztuki walki i 13 lat akrobatykę sportową. No i... Chyba chcę zatrzymać czas i udowodnić sobie, że ciągle mogę haha. Żeby Was nie zanudzać swoją osobą na koniec dodam tylko że :
Jako, że jestem z tych ludzi ambitnych ( ostro będę się szkolił ) mam nadzieję w szybkim czasie stać się ostrym zębem Husarii. Postaram się aby Husaria miała ze mnie jak najwięcej radości
Ku chwale Husarii
Pozdrawiam serdecznie
) . Mamy swój Team speedballowy, z którym chcemy zawojować cała Polskę
Bardzo dużo trenuję- 20 godzin tygodniowo ( ostre treningi to moja pasja). 33 lata trenowałem sztuki walki i 13 lat akrobatykę sportową. No i... Chyba chcę zatrzymać czas i udowodnić sobie, że ciągle mogę haha. Żeby Was nie zanudzać swoją osobą na koniec dodam tylko że : Jako, że jestem z tych ludzi ambitnych ( ostro będę się szkolił ) mam nadzieję w szybkim czasie stać się ostrym zębem Husarii. Postaram się aby Husaria miała ze mnie jak najwięcej radości

Ku chwale Husarii

Pozdrawiam serdecznie