27.08.2016, 16:59 UTC
W Huncentae, dobrym systemie na przemyt(oraz naukę przemytu), leżącym niedaleko Hrki, ktoś bruździ.
Szczury z Huncentae bardzo straciły na wpływach i za chwilę stracą system.
Od wczoraj, mimo że zrobiłem 8 przemytów dla nich - i tak im spadło.
Przez jakiś czas dbałem o Szczury, ale już tam właściwie nie latam - przemycam sporadycznie i raczej po to, żeby nie wyjść z wprawy.
Gdybyście chcieli ich utrzymać u władzy, zróbcie coś z tym. Mogę posłużyć poradą oraz ciężkim ogniem lub innymi działaniami.
Sam nie będę walczył o nich, za dużo innych rzeczy do roboty.
Być może jest to przypadek, po prostu ktoś bierze od ich oponentów misje charity(jedna lub więcej osób), a być może ktoś to robi intencjonalnie - ktoś z Husarzy, bo chyba tylko my dotarliśmy na to zadupie.
Szczury z Huncentae bardzo straciły na wpływach i za chwilę stracą system.
Od wczoraj, mimo że zrobiłem 8 przemytów dla nich - i tak im spadło.
Przez jakiś czas dbałem o Szczury, ale już tam właściwie nie latam - przemycam sporadycznie i raczej po to, żeby nie wyjść z wprawy.
Gdybyście chcieli ich utrzymać u władzy, zróbcie coś z tym. Mogę posłużyć poradą oraz ciężkim ogniem lub innymi działaniami.
Sam nie będę walczył o nich, za dużo innych rzeczy do roboty.
Być może jest to przypadek, po prostu ktoś bierze od ich oponentów misje charity(jedna lub więcej osób), a być może ktoś to robi intencjonalnie - ktoś z Husarzy, bo chyba tylko my dotarliśmy na to zadupie.