19.08.2016, 04:46 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2016, 08:18 UTC przez Robinus.)
(18.08.2016, 20:33 UTC)Reaveler napisał(a): Muszę zwrócić honor - odpaliłem sobie znowu NMS i trafiłem na przepiękną śnieżną planetę w całości porośniętą lasem, pełną kraterów i głębokich wąwozów. Ponadto jak z niej odlatywałem byłem świadkiem ataku piratów na ten ogromny frachtowiec! Z tego co zauważyłem niektóre z nich mają na sobie zamontowane zbiorniki które da się zniszczyć żeby zdobyć pierwiastki.
Bez zdjęć nie uwierzymy!

Podczas ataku na frachtowce można się dołączyć do dowolnej ze stron.
Oczywistym jest obrona transportowców, zdejmowanie małych myśliwców jest dość przyjemne.
Można jednak - zamiast tego - przyłączyć się do piratów. Podskubać transportowiec albo podkraść towar, który już z niego wypadł.
Piractwo samo w sobie wydaje się opłacalne:
@Kriztozz - Ja bym na twoim miejscu zmienił klimat

----------------
Żeby nie było. Mi się wiele rzeczy nie podoba w NMS. Najbardziej drażnią mnie krowopodobne istoty chodzące na tylnych kopytach :
Może przy niskim ciążeniu, gdyby pokarm musiały zdobywać z dużej wysokości jak żyrafy - może by coś takiego i mogło powstać...
Ale oczywiście wolę pozytywne zaskoczenia.
Film znalazłem z ciekawymi stworami. Te pierwsze - modliszkowate- - jak dla mnie MEGA. Jeszcze z tymi odgłosami jak świerszcze...
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u