18.08.2016, 18:21 UTC
u mnie tez bida z kasa jest, sprzedaje wszystko jak leci a i tak nie wystarcza 
Statki za free, faktycznie moga byc tylko do +2 max lepsze od tego, ktory aktualnie posiadamy.
Jak szukamy statkow za free (najlatwiejszy sposob jaki znalazlem do tej pory):
- Szukamy beacon'a
- Skanujemy go, daje nam lokalizacje jakies miejscowki. Jesli da nam lokalizacje Shelter, Observatory, Alien Signal, Manufacturing Facility to warto tam podleciec i sprawdzic.
- Warto tez latac nisko i obserwowac, czy jakies budowle na horyzoncie sie nie rysuja. Szukamy kompleksu w litere L i temu podobnych/wiekszych,
- Najczesciej o lokalizacji statku dowiadujemy sie z tego 'bloba' na stole (po wpisaniu kodu/odpowiedzi na pytanie), Czasem zdarza sie ze o lokalizacji statku dowiemy sie od obcego (ja np dostalem jedna od obcego po podaniu mu tlenu
)
- Ikona wyglada tak![[Obrazek: crashed-ship-no-mans-sky.gif]](https://3.bp.blogspot.com/-JMliWyTMm3A/V6j1V_plo7I/AAAAAAAAByY/DGEGvLzRfTsgiIRYIZ92XzjKB7x7oLX4ACK4B/s400/crashed-ship-no-mans-sky.gif)
To chyba tyle.
Zdravim

Statki za free, faktycznie moga byc tylko do +2 max lepsze od tego, ktory aktualnie posiadamy.
Jak szukamy statkow za free (najlatwiejszy sposob jaki znalazlem do tej pory):
- Szukamy beacon'a
- Skanujemy go, daje nam lokalizacje jakies miejscowki. Jesli da nam lokalizacje Shelter, Observatory, Alien Signal, Manufacturing Facility to warto tam podleciec i sprawdzic.
- Warto tez latac nisko i obserwowac, czy jakies budowle na horyzoncie sie nie rysuja. Szukamy kompleksu w litere L i temu podobnych/wiekszych,
- Najczesciej o lokalizacji statku dowiadujemy sie z tego 'bloba' na stole (po wpisaniu kodu/odpowiedzi na pytanie), Czasem zdarza sie ze o lokalizacji statku dowiemy sie od obcego (ja np dostalem jedna od obcego po podaniu mu tlenu
)- Ikona wyglada tak
![[Obrazek: crashed-ship-no-mans-sky.gif]](https://3.bp.blogspot.com/-JMliWyTMm3A/V6j1V_plo7I/AAAAAAAAByY/DGEGvLzRfTsgiIRYIZ92XzjKB7x7oLX4ACK4B/s400/crashed-ship-no-mans-sky.gif)
To chyba tyle.

Zdravim

.png)