18.08.2016, 12:23 UTC
(18.08.2016, 12:11 UTC)Samowar napisał(a):(18.08.2016, 12:01 UTC)GutenbergPL napisał(a): A statku(statków) się dorobisz, Cobra mk3, która jest już blisko finansowo, jest świetnym statkiem - właściwie kto nie latał Cobrą, ten nie zna smaku Elite....Teraz mam już vipera z wymaksowanymi podzespołami i prawie 3 miliony w banku, zostanę z tym czym jestem i pędzę do Vulture'a. Na TSie powinienem być często, ostatnio tylko wstaję o 4-5 rano i jadę na rowerze zdjęcia robić, więc wieczory u mnie kończą się dosyć wcześnie
(18.08.2016, 12:04 UTC)Calvarian napisał(a): Będziemy wspólnie czekali na ricka i mortyiego s3Ha, jeszcze tylko kilka miesięcy
Masz może coś z podobnym poczuciem humoru do polecenia?. Z tym poczuciem humoru niestety ciężko, ale najbliżej chyba będzie futurama. ;>
Wymaksowany Vulture 24 miliony, tak jak pisze Gutek, Cobre Mk III to podstawa, bo i misje kurierskie porobisz a i da się w nim postrzelać.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
. Na TSie powinienem być często, ostatnio tylko wstaję o 4-5 rano i jadę na rowerze zdjęcia robić, więc wieczory u mnie kończą się dosyć wcześnie 
![[Obrazek: 24648.jpg]](https://inara.cz/data/sig/24/24648.jpg)