17.08.2016, 11:07 UTC
(17.08.2016, 10:53 UTC)Sagaro napisał(a): No to pora na mnie.
Jestem Dawid, młoda dupa w porównaniu z obecną tu śmietanką towarzyską bo tylko 19 lat. Bełchatowianin aczkolwiek od jakiegoś czasu przebywam w Łodzi. W Elite Dangerous jestem lekkim żółtodziobem, ale lądować potrafię także jest plus. Mam straszne poczucie humoru, mroczniejsze niż najciemniejszy materiał znany człowiekowi i ogromny dystans do siebie (uwielbiam się nabijać z mojej osoby). Co do zainteresowań to historia, głównie okres starożytnego Rzymu i Grecji oraz parkour. Jeśli chodzi o gust muzyczny to rock/metal jak i folk metal
To chyba tyle ode mnie, na pytania mogę odpowiedzieć jak się jakieś znajdą. Do zobaczenia gdziekolwiek
Zapraszamy do Maskelinki

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
. Mam straszne poczucie humoru, mroczniejsze niż najciemniejszy materiał znany człowiekowi i ogromny dystans do siebie (uwielbiam się nabijać z mojej osoby). Co do zainteresowań to historia, głównie okres starożytnego Rzymu i Grecji oraz parkour. Jeśli chodzi o gust muzyczny to rock/metal jak i folk metal ![[Obrazek: 24648.jpg]](https://inara.cz/data/sig/24/24648.jpg)