16.08.2016, 14:57 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.08.2016, 15:00 UTC przez Robinus.)
A ja tak w odpowiedzi na to:
skleciłem własny film.
Bo chociaż powyższy budzi uśmiech na mym ciele :
to jednak trochę przykre jest to, że autor kłamstwo próbuje udowodnić innym... kłamstwem. A raczej zafałszowaniem rzeczywistości.
Łatwo jest wykpić grę, ustawić na najniższe detale, znaleźć jakiś bug czy osobliwość, może nawet nieco przyspieszyć, podłożyć śmieszną muzykę.
To nagranie starałem się zrobić w najwyższej jakości. Niestety nie wyszło - nie nagrywam filmików - musiałem grę przerzucić do okienka co odbiło się na wydajności. W czasie zabawy nie skacze tak przy ruchach kamery.
Muzyka i dźwięki są oryginalne. Nagrałem moje ostatnie znalezisko, a na koniec zapraszam na zachód słońca wśród odgłosów dżungli. Czy wschód może? Kto to wie...
Czy my mamy tę samą grę?
EDIT:
Przy okazji - bez cięć szybkość uruchomienia wraz z wczytaniem save.
Dysk SSD wprawdzie.
UWAGA!
Pierwsze uruchomienie i kilka(naście) minut rozgrywki może być wydłużone przez generowanie świata i cośtam cośtam...
skleciłem własny film.
Bo chociaż powyższy budzi uśmiech na mym ciele :
to jednak trochę przykre jest to, że autor kłamstwo próbuje udowodnić innym... kłamstwem. A raczej zafałszowaniem rzeczywistości.Łatwo jest wykpić grę, ustawić na najniższe detale, znaleźć jakiś bug czy osobliwość, może nawet nieco przyspieszyć, podłożyć śmieszną muzykę.
To nagranie starałem się zrobić w najwyższej jakości. Niestety nie wyszło - nie nagrywam filmików - musiałem grę przerzucić do okienka co odbiło się na wydajności. W czasie zabawy nie skacze tak przy ruchach kamery.
Muzyka i dźwięki są oryginalne. Nagrałem moje ostatnie znalezisko, a na koniec zapraszam na zachód słońca wśród odgłosów dżungli. Czy wschód może? Kto to wie...
Czy my mamy tę samą grę?
EDIT:
Przy okazji - bez cięć szybkość uruchomienia wraz z wczytaniem save.
Dysk SSD wprawdzie.
UWAGA!
Pierwsze uruchomienie i kilka(naście) minut rozgrywki może być wydłużone przez generowanie świata i cośtam cośtam...
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u