06.11.2015, 11:38 UTC
Hej,
Ja jestem Filip że świętego miasta, ale szczęśliwie wyemigrowałem do Katowic gdzie jestem niewolnikiem pewnej korporacji, a dokładniezajmuje się planowaniem transportu. W elitarnej rzeczywistości dla odmiany zamiast handlem zajmuje się glownie piractwem i morderstwami,.aczkolwiek.tym drugim stosunkowo rzadko
Na forum frontiera widnieje jako malk300, w grze grałem długo jako cmdr henkxajn, ale niedawno postanowiłem skasować save'a i obecnie nazywam się Faoiltiarna. Latam głównie małymi statkami którymi można wykręcić ciasne spirale
tj. Głównie viperem i voulturem. Od kilku miesięcy stałem się maniakiem FAOFF i szlifierka swoje skille w tej opcji sterowania statkiem.
W rzeczywistości jestem fanatykiem snowboardingu także każdy opad śniegu to dla mnie.błogosławieństwo. Poza tym lubię książki fantasy i wszelkiego rodzaju filmy s-f zwłaszcza te niskobudzetowe i badziewie
Ja jestem Filip że świętego miasta, ale szczęśliwie wyemigrowałem do Katowic gdzie jestem niewolnikiem pewnej korporacji, a dokładniezajmuje się planowaniem transportu. W elitarnej rzeczywistości dla odmiany zamiast handlem zajmuje się glownie piractwem i morderstwami,.aczkolwiek.tym drugim stosunkowo rzadko
Na forum frontiera widnieje jako malk300, w grze grałem długo jako cmdr henkxajn, ale niedawno postanowiłem skasować save'a i obecnie nazywam się Faoiltiarna. Latam głównie małymi statkami którymi można wykręcić ciasne spirale
tj. Głównie viperem i voulturem. Od kilku miesięcy stałem się maniakiem FAOFF i szlifierka swoje skille w tej opcji sterowania statkiem. W rzeczywistości jestem fanatykiem snowboardingu także każdy opad śniegu to dla mnie.błogosławieństwo. Poza tym lubię książki fantasy i wszelkiego rodzaju filmy s-f zwłaszcza te niskobudzetowe i badziewie