15.08.2016, 16:58 UTC
Witam,
Na imię mam Łukasz, rocznik '92. Interesują się głównie grami, książkami i amatorsko astronomią. Do Elite powoli wracam po kilkumiesięcznej przerwie, wcześniej nawet nie zorientowałem się jak ta gra znalazła się szczycie listy na Steamie w ilości rozegranych godzin
. Przez pewien czas myślałem, sądząc po obserwacji naszego działu na oficjalnym forum, że polska społeczność padła ale okazuje się iż po prostu ludzie przenieśli się tutaj. Gram głównie w trybie solo ale jak trzeba to i w open można polatać.
Pozdrawiam
Na imię mam Łukasz, rocznik '92. Interesują się głównie grami, książkami i amatorsko astronomią. Do Elite powoli wracam po kilkumiesięcznej przerwie, wcześniej nawet nie zorientowałem się jak ta gra znalazła się szczycie listy na Steamie w ilości rozegranych godzin
. Przez pewien czas myślałem, sądząc po obserwacji naszego działu na oficjalnym forum, że polska społeczność padła ale okazuje się iż po prostu ludzie przenieśli się tutaj. Gram głównie w trybie solo ale jak trzeba to i w open można polatać.Pozdrawiam