15.08.2016, 13:41 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.08.2016, 13:48 UTC przez Mathias Shallowgrave.
Powód edycji: bluzgu bluzgu nie nie nie!
)
Gra uruchamia sie blyskawicznie. (swoja droga, jak czytam negatywne recenzje na steam bo ktos nie wiedzial, ze trzeba przytrzymac 'E' zeby uruchomic gre pierwszy raz, a on wciskal i nic sie nie dzialo, to nie dziwi mnie ze gra ma mixed reviews
).
Wszystko dziala pieknie, widoczki klasa, planety - spedzilem caly jeden dzien na jednej planecie, zgubilem swoj statek, przywolalem go, zaatakowaly mnie sentry bo kradlem zloto, schowalem sie w jaskini - w ktorej tez sie zgubilem - wybilem wszystkie sentry, ktore lecialy za mna, przestal padac 'kwasny deszcz' wylazlem z groty, tylko po to, zeby uciekac przed wielkimi lazacymi AT-ST - wiec tak, poczatek gry byl bardzo, ciekawy, o moze tak
Co do malego plecaka, mnie sie to podoba, ze trzeba kombinowac od samego poczatku, co wziac, co zostawic, po co wrocic, co przetrzymywac na statku, itd.
IMO, pierwszym krokiem w tej grze to upgrade plecaka, znalazlem na planecie chyba z szesc miejsc gdzie mozna zrobic upgrade. Juz jest lepiej.
Druga rzecz, warto karmic zwierzaki, przynosza w podziece ciekawe rzeczy.
Ponoc mozna znalezc wraki statkow, ktore mozna samemu sobie naprawic i nimi odleciec. Klasa.
Obce rasy lubia robic duzo dobrych rzeczy dla nas, np jeden poprosil mnie o moj multi-tool, po wybraniu opcji 'oddaj multi-tool', Pan Ryba zawyl i skinal glowa, po czym oddal mi nowy, multi-tool z 10-ma slotami
Przyczepic sie moge do w sumie dwoch rzeczy:
- sterowanie statkiem - do ogarniecia, ale i tak dzicz jakas
Sam model lotu mi az tak nie przeszkadza, jak to cholerne zawracanie nad planeta i brak mozliwosci skierowania dzioba w dol.
- cena,
Jesli ktos nastawial sie na Elite, czy inny SC to sie grubo przeliczyl. Jesli ktos nastawial sie na survival in space, to gra dla niego
Reszta jak najbardziej na plus, gdybym mial dawac ocene - 7/10.
P.S. troche smutne jest, ze kazdy kto lubi choc troche jakakolwiek gre, od razu dostaje wlepe 'fanboy'. Dziecinada. Jaki masz interes w tym 2M1R, zeby popsuc na sile gre ludziom, ktorzy dobrze sie bawia w niej?
). Wszystko dziala pieknie, widoczki klasa, planety - spedzilem caly jeden dzien na jednej planecie, zgubilem swoj statek, przywolalem go, zaatakowaly mnie sentry bo kradlem zloto, schowalem sie w jaskini - w ktorej tez sie zgubilem - wybilem wszystkie sentry, ktore lecialy za mna, przestal padac 'kwasny deszcz' wylazlem z groty, tylko po to, zeby uciekac przed wielkimi lazacymi AT-ST - wiec tak, poczatek gry byl bardzo, ciekawy, o moze tak

Co do malego plecaka, mnie sie to podoba, ze trzeba kombinowac od samego poczatku, co wziac, co zostawic, po co wrocic, co przetrzymywac na statku, itd.
IMO, pierwszym krokiem w tej grze to upgrade plecaka, znalazlem na planecie chyba z szesc miejsc gdzie mozna zrobic upgrade. Juz jest lepiej.
Druga rzecz, warto karmic zwierzaki, przynosza w podziece ciekawe rzeczy.
Ponoc mozna znalezc wraki statkow, ktore mozna samemu sobie naprawic i nimi odleciec. Klasa.
Obce rasy lubia robic duzo dobrych rzeczy dla nas, np jeden poprosil mnie o moj multi-tool, po wybraniu opcji 'oddaj multi-tool', Pan Ryba zawyl i skinal glowa, po czym oddal mi nowy, multi-tool z 10-ma slotami

Przyczepic sie moge do w sumie dwoch rzeczy:
- sterowanie statkiem - do ogarniecia, ale i tak dzicz jakas
Sam model lotu mi az tak nie przeszkadza, jak to cholerne zawracanie nad planeta i brak mozliwosci skierowania dzioba w dol. - cena,
Jesli ktos nastawial sie na Elite, czy inny SC to sie grubo przeliczyl. Jesli ktos nastawial sie na survival in space, to gra dla niego
Reszta jak najbardziej na plus, gdybym mial dawac ocene - 7/10.
P.S. troche smutne jest, ze kazdy kto lubi choc troche jakakolwiek gre, od razu dostaje wlepe 'fanboy'. Dziecinada. Jaki masz interes w tym 2M1R, zeby popsuc na sile gre ludziom, ktorzy dobrze sie bawia w niej?

.png)