10.08.2016, 05:50 UTC
(10.08.2016, 05:32 UTC)Baton napisał(a):(10.08.2016, 05:03 UTC)Robinus napisał(a): Zanim dacie się zalać falą zawodu od graczy, którzy znudzili się powtarzalnością gry, rzućcie okiem na to:
Ten film to mnie dopiero zniechęcił, lecisz do przodu i strzelasz, obsługa gry za pomocą jednego przycisku :: Myślę, że może być ciekawa jako odskocznia, trochę nie widzę co się straci jak się poczeka jak będzie za 1/3 ceny
To jest gra arcade sterowana padem. Oczywiście, że sterowanie jest uproszczone. Do tego stopnia, że nie możesz się rozbić o skały na planecie (automatycznie hamuje przed przeszkodami).
Dla mnie to nie będzie symulator statku kosmicznego, tylko gierka do wywalenia nóg na kanapie i z padem w ręku śmiganie po kosmosie. Obsługa padem właśnie najbardziej mnie przyciąga. Wskoczę po pracy w międzyczasie obiad robiąc.
Zagram jakiś epizod w czasie, w którym dopiero ustawiałbym joystick, zakładał czapkę z diodami, konfigurował głośniki, odpalał kilka wspomagających programów i wreszcie launchera ED
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u