04.08.2016, 08:38 UTC
Kurde, okazuje się że wśród naszej społeczności mamy ludzi zajmujących się profesjonalnie grafiką i webdesignem, a ja tu się wychylam nie wiem po co. Żaden ze mnie grafik, ani webmaster, ale odpowiedziałem swoimi (słabymi) umiejętnościami na zadany przez Drakkainena temat. Do luźnej dyskusji dorzuciłem coś, co spowodowało, że nagle Ci fachowcy wyszli z cienia i mają nagle czas na komentowanie - super, ale znajdźcie również odrobinę czasu i zróbcie coś naprawdę profesjonalnego, nietuzinkowego, niebanalnego i idącego z dala od nurtu cepelii. Myślę, że cała społeczność TWH będzie Wam ogromnie wdzięczna...
I jeszcze jedno, bo aż mnie kusi...
Czasy optymalizacji kodu i grafiki na stronach web już dawno minęły wraz ze wzrostem przepustowości łączy, tak samo jak dostosowywanie rozdzielczości do ekranów poniżej 1280:1024 (poza stronami w wersji mobile). Ten temat dotyczy nas jeszcze bardziej, bo niby kto gra w ED na tak niskiej podziałce (no może tylko ja czasami w pracy na laptopie 1024:768).
I jeszcze jedno, bo aż mnie kusi...
Czasy optymalizacji kodu i grafiki na stronach web już dawno minęły wraz ze wzrostem przepustowości łączy, tak samo jak dostosowywanie rozdzielczości do ekranów poniżej 1280:1024 (poza stronami w wersji mobile). Ten temat dotyczy nas jeszcze bardziej, bo niby kto gra w ED na tak niskiej podziałce (no może tylko ja czasami w pracy na laptopie 1024:768).