01.08.2016, 18:38 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2016, 18:59 UTC przez Quarion.)
Rommie, nie ma co się dzielić na NV'owców i ATI'kowców. Każdy wybiera sprzęt od firm według własnego uznania i doświadczenia. No właśnie, doświadczenia, ja od roku 2001 kupowałem karty graficzne ATI i z przykrością muszę stwierdzić że muchy tak często nie padają jak padały mi te karty.
Może inni ATI'kowscy mają inne doświadczenia, i pewnie tak jest, ja natomiast na podstawie swoich nie mogę powiedzieć na ta firmę dobrego słowa. I kto ma rację? Pewnie mam ja i mają ją Ci ATI'kowcy którzy się na swoich kartach nie zawiedli.
Obecnie mam GF 770 Zotaca i powiem Ci, że jeszcze żadne ATI mi tyle nie wytrzymało. A zmieniłem na NV bo moja cierpliwość do ATI przez 13 lat trochę się wyczerpała, a jeśli chodzi o firmy to miałem przekrój od ASUSa przez Gigabyte'a aż po MSI.
Ale to tylko moje doświadczenia i moja opinia
.
Doskonały pomysł
DYoda może nie być świadom tego czy ma czy też nie ma 970
. Ale my mu chętnie podpowiemy
Może inni ATI'kowscy mają inne doświadczenia, i pewnie tak jest, ja natomiast na podstawie swoich nie mogę powiedzieć na ta firmę dobrego słowa. I kto ma rację? Pewnie mam ja i mają ją Ci ATI'kowcy którzy się na swoich kartach nie zawiedli.
Obecnie mam GF 770 Zotaca i powiem Ci, że jeszcze żadne ATI mi tyle nie wytrzymało. A zmieniłem na NV bo moja cierpliwość do ATI przez 13 lat trochę się wyczerpała, a jeśli chodzi o firmy to miałem przekrój od ASUSa przez Gigabyte'a aż po MSI.
Ale to tylko moje doświadczenia i moja opinia
.(01.08.2016, 18:23 UTC)Baton napisał(a): trzeba zrobić ankietę czy Dyoda ma 970
Doskonały pomysł
DYoda może nie być świadom tego czy ma czy też nie ma 970
. Ale my mu chętnie podpowiemy