13.12.2015, 05:44 UTC
Witam Witam. Wojciech z tej strony. w roku 87 wypełzłem na świat.
Z przymusu Monter i konserwator domofonów, videodomofonów, monitoringu oraz alarmów (w mniejszym stopniu) a także napędów automatycznych do bram przesuwnych jak i skrzydłowych (nie wiem jaki jest skrót od nazwy tego zawodu ale chyba w skrócie - robol
)
Moje zainteresowania... hmmmmm... w zasadzie to nie mam szczególnych zainteresowań którym poświęciłbym większość wolnego czasu, z reguły gram, gram, gram, pracuję, gram, gotuję (lubię gotować), jem, gram spędzam czas z żoną oraz moimi włochatymi dziećmi (mam dwójkę kociąt) gram, gram, gram, śpię
Z przymusu Monter i konserwator domofonów, videodomofonów, monitoringu oraz alarmów (w mniejszym stopniu) a także napędów automatycznych do bram przesuwnych jak i skrzydłowych (nie wiem jaki jest skrót od nazwy tego zawodu ale chyba w skrócie - robol
)Moje zainteresowania... hmmmmm... w zasadzie to nie mam szczególnych zainteresowań którym poświęciłbym większość wolnego czasu, z reguły gram, gram, gram, pracuję, gram, gotuję (lubię gotować), jem, gram spędzam czas z żoną oraz moimi włochatymi dziećmi (mam dwójkę kociąt) gram, gram, gram, śpię