08.07.2016, 07:52 UTC
(08.07.2016, 07:35 UTC)Haji-me napisał(a):Z tego co wiem, wczoraj chlopaki sprawdzali USS Convoy, nie bylo ani jednego TB.(08.07.2016, 06:53 UTC)Baton napisał(a):(08.07.2016, 05:55 UTC)Robinus napisał(a): O USSach nie pomyślałem. To może być strzał w dziesiątkę. Może jest gdzieś głęboko w systemie Convoy Beacon?
Latałem po rubieżach, znalazłem trzy konwoje ale marne (threat 2) i żaden nie miał TB. Czekanie przy nav Beacon całkiem idzie ale choć się pojawiały statki to żaden nie miał TB. Generalnie 2.5 godziny - zero efektu u mnie. Miałem wziąć sobie wolne i pocisnąć, ale nie widze sensu, może coś poruszają cyferkami RNG do wieczora. W opisie CG wyraźnie jest napisane, że trzeba brać konwoje, ale żadnego nie widzę na razie.
Na discordzie SEPP pisali, że póki co najbardziej opłacalne jest latanie między stacją a Navbeaconem. Może ktoś się poświęci i skupi na szukaniu tylko USS Convoy i sprawdzi jakie są wyniki po godzinie czy dwóch żeby to było bardziej miarodajne?
Wieksze szanse byly w SC.
Ja polecialem nawet od High Res, tez nic.
W NavBeacon szybciej respia sie statki, w moim przypadku nie bylo ani jednego transportowca, ale za to z Sidewinderow wypadlo. Minus taki, ze jak w NavBeaconie zbierzesz TB to za chwile bedziesz mial cale skrzydla ktore beda skandowaly 'Empty your cargo'.

.png)