08.07.2016, 05:55 UTC
Ja wczoraj wyciągnąłem Type-7. Wśród innych towarów miał też ponad 50 blueprintów.
Niestety dawno nie trenowałem i skubaniec się rozpadł zanim go zatrzymałem
W dodatku bug z wieżyczkami się pogorszył. Teraz po każdym wyskoczeniu albo wskoczeniu do SC trzeba zmieniać z FIRE AT WILL.
Potem zacząłem kombinować, czekałem przed stacją czy nie wylatuje coś ciekawego, porozglądałem się po systemie... i skończyłem z zerowym wynikiem.
@Baton - ja mam taką samą opinię. Relog mi zabija "wczówkę" całkowicie. W sytuacjach desperacji wyskakuję z SC i po chwili wskakuję z powrotem. Pojawiają się wówczas nowe statki, jednak moje wcześniejsze doświadczenia wskazują na większe prawdopodobieństwo wyczekania tłustego dużego transportu niż "wyspawnowanie" go po wskoczeniu do SC.
Ogólnie dłuższe oczekiwanie owocowało zwykle pojawieniem się TYPE-9 czy w najgorszym razie "siódemki".
O USSach nie pomyślałem. To może być strzał w dziesiątkę. Może jest gdzieś głęboko w systemie Convoy Beacon?
Niestety dawno nie trenowałem i skubaniec się rozpadł zanim go zatrzymałem
W dodatku bug z wieżyczkami się pogorszył. Teraz po każdym wyskoczeniu albo wskoczeniu do SC trzeba zmieniać z FIRE AT WILL.Potem zacząłem kombinować, czekałem przed stacją czy nie wylatuje coś ciekawego, porozglądałem się po systemie... i skończyłem z zerowym wynikiem.
@Baton - ja mam taką samą opinię. Relog mi zabija "wczówkę" całkowicie. W sytuacjach desperacji wyskakuję z SC i po chwili wskakuję z powrotem. Pojawiają się wówczas nowe statki, jednak moje wcześniejsze doświadczenia wskazują na większe prawdopodobieństwo wyczekania tłustego dużego transportu niż "wyspawnowanie" go po wskoczeniu do SC.
Ogólnie dłuższe oczekiwanie owocowało zwykle pojawieniem się TYPE-9 czy w najgorszym razie "siódemki".
O USSach nie pomyślałem. To może być strzał w dziesiątkę. Może jest gdzieś głęboko w systemie Convoy Beacon?
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u